this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

BloggLogg

I morgon har bloggen this is not a love story funnits i ett Ă„r.
DÀr har till i dag 2 159 inlÀgg publicerats och och det Àr nÀstan sex om dagen och de har fÄtt 622 Comments, fast egentligen Àr kommentarerna bara hÀlften sÄ mÄnga eller 311 stycken och resten mina egna svar pÄ lÀsarnas synpunkter. Kanske blir det nÄgra fler ocksÄ innan klockan tio minuter i elva i morgon kvÀll.

Jag vet inte om detta Àr ett bra resultat, men sÀrskilt storartat vekar det ÀndÄ inte vara. Kanske lÀser inte sÄ mÄnga som jag tror vad jag skriver?
GÀrna det, i sÄ fall. Jag har egentligen ingenting mÀrkvÀrdigt alls att meddela mÀnniskor: jag skriver inte för dig i första hand utan för mig.
Och sÄ för Caroline och tvÄ Pingviner som knappt lÀser vad jag skriver i alla fall och sÄ för mina kompisar pÄ Knivsöder i Stockholm och lite grand för Schakalen i Sundbyberg ocksÄ.

Schakal

Jag har inte fler Ă€n elva friends pĂ„ Fejsbok heller och jag tĂ€nker att det Ă€r ungefĂ€r lagom. Hur mĂ„nga ‘vĂ€nner’ har en mĂ€nniska i allmĂ€nhet? Hur mĂ„nga har du och ingen har i alla fall sĂ„ mĂ„nga som femtusen och kanske Ă€r det dĂ€rför man inte fĂ„r ha fler pĂ„ Fejsbok.

I morgon ska jag fira med en campari och soda pÄ altanen under min jÀttestora ginstbuske som exploderade i knallgult mitt framför ögonen pÄ mig i förrgÄr och kanske blir det en flaska billigt bubbel ocksÄ strax innan solen gÄr ner medan jag vÀntar pÄ att den vitrosa paradisbusken ska hinna i fatt.

Ingen ser sÄ vissen ut pÄ vintern som Kolkwitzia amabilis
– men vĂ€nta bara!