this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Bitterfittor

Hur mĂ„nga Ă„r sen Ă€r det Lars Ohly kallade Majistern “en otĂ€ck och okunnig liten mĂ€nniska” pĂ„ Kvitter? Ett Ă„r allra minst, om inte mer. MĂ„ste vara bittert att Ă€lta en sĂ„n bagatell sĂ„ lĂ€nge: vem bryr sig om vad Ohly sĂ€ger!

Hur mÄnga tusen gÄnger har förresten inte Majistern pÄ Kvitter och i bloggar kallat mÀnniskor som inte tycker som han Ànnu vÀrre saker?

Majistern skryter ofta om att han har en ‘maffiagen’ i sig och att han tycker om att hĂ€mnas. Ja, till och med att han Ă€lskar att hĂ€mnas.
Majistern Ă€r “begĂ„vad [sic] med ett hysteriskt minne”. Han glömmer aldrig en oförrĂ€tt. Det Ă€r vĂ€l dĂ€rför, tĂ€nker jag som glömmer hela tiden och sĂ€rskilt oförrĂ€tter.

birro

Men sĂ„ slĂ„r det mig att sĂ„ var det förr − men inte nu. I dag tjatar Majistern i stĂ€llet stĂ€ndigt om hur han Ă€lskar sina fiender och hur han ber för dem med tĂ„rarna rinnande och ansiktet vilande i sina hĂ€nder och om vikten av att förlĂ„ta.

Bara inte Lars Ohly, tydligen. Jag Àr lite avundsjuk pÄ honom: att aldrig bli förlÄten av Majistern som har gjort det till en konstart att förlÄta Àr inte fy skam.
Och Majistern glömmer inte en skam heller! 2−0 till Ohly?

nacka