this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

At last och Meddelas endast på detta sätt

Lagom till det ny året brinner bollen i Skinnskattevik och Zinkenstam. Kvartskändisarna och knappt det som medverkar i Majister mögligs podd är på väg att ta slut. Det är lätt att förstå att Majistern har svårt att få ihop det för att inte många vill synas ihop med en uttalad stolle och främlingsfientlig fascist… men att då komma dragande med sitt eget solkiga privatliv är nästan för simpelt.
Den nya stora blivande stjärnan på Södermalms blixtrande mediehimmel är ökänd under många täcknamn: Kälveskog, Kinnunen, Motvalls, Stellnert. Det är hon som kutar till Systemet på Långholmsgatan och baddar Majisterns ångestsvettiga panna med våtvarma omslag och håller honom i handen när han ligger i fosterställning och skakar av konvulsivisk gråt utan slut. Det har bestämt aldrig blivit riktigt utrett för att polisen inte orkade gräva i geggan, men en gång lär hon och hennes dåvarande pojkvän ha fejkat ett överfall på sig själva för att ge småstollarna lite publicitet på mindre nogräknade löpsedlar. Det lönade sig inte något vidare den gången heller.
Man trodde inte att det var möjligt och att en människa kunde sjunka lägre. Men nu verkar Majistern ha bytt ner sig rätt rejält.

birro1birro2birro3