this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

BBQ Porsche

Kör du ocksÄ med lattjo mössa och blÄrutig vadderad vante, marinad av hickory och Jamie Olivers specialdesignade grilltÄng nÀr du bjuder in till en BBQ med stora pingvinglaset pÄ balkongen?
Det gjorde jag ocksĂ„. Förut. Men inte nu lĂ€ngre. Inte sen jag installerade min Grand Hall BBQ Porsche Design Studio X-Series 2 pĂ„ altanen. 85 000 kronor. Men dĂ„ ingick leverans. Och en liten pĂ„se Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Wood Smoking Chips frĂ„n riktiga tunnor av indrĂ€nkt ek för smakens skull. Nu har jag inte ens rĂ„d med grillvanten Krabat frĂ„n Ikea för 25 spĂ€nn.

grill

I stÀllet för vante och allt det dÀr andra kan jag erbjuda monstergrill med inbyggd elektronisk start och fyra CrossRay infraröda brÀnnare med lika mÄnga porslinsemaljerade grillgaller i gjutjÀrn. Rotisserikit med tÀckt motor. LCD-display och sjÀlvklart LED-belysning till brÀnnarna.
Fast nu vet jag inte riktigt. Kan man stÄ dÀr och grilla pÄ sin BBQ Porsche i borstat rostfritt utan förklÀde och vantar? TÀnk om till och med hunden skrattar Ät mig? Kanske Àr det olagligt ocksÄ? Smyger kommunala grillspioner runt i stan och spanar och spejar: angivare och femtekolonnare? SÄdana dÀr som gömmer sig i torktumlare och bakom soptunnor och skvallrar för hyresvÀrden. BÀst att bara grilla klockan tvÄ pÄ natten? NÀr nÀstan ingen Àr vaken. Som du ser pÄ bilden gÄr det bra med vitt ocksÄ till en BBQ.

bbq

Budgetalternativ för grillcharmör
utan rutig vante?