this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

VĂ€rre hela tiden

Majistern ska göra nĂ„got “succĂ©program” igen. HemifrĂ„n pĂ„ datorn och det Ă€r Expressen som pröjsar och dĂ„ kan ju vem som helst begripa hur det blir.

SĂ„ hĂ€r uttalar sig Majister Birger i blaskan som betalar: “Jag har saknat den dĂ€r galna stunden sent pĂ„ kvĂ€llen nĂ€r man kopplar upp sig och gör lite skön underground-teve. Jag minns hur kul det var att sitta framför webbkameran och gaffla pĂ„ om det som ligger mig nĂ€rmast hjĂ€rtat.”
HÀromdagen idiotförklarade Majistern samtliga svenska journalister med en illa dold antydan att det bara Àr han i hela landet som vet vad det innebÀr att vara journalist.
I dag förklarar Majistern vad journalistik gÄr ut pÄ: koppla upp sig och göra lite skön underground-teve och gaffla pÄ om det Majistern gillar bÀst.
Den journalist vÀrd namnet som inte krÀks pÄ sina skor nÀr han hör det bör genast byta jobb och sÀtta sig i sandlÄdan med Majistern. DÀr kan de sitta och gaffla pÄ om det de gillar mest som mycket smÄ barn har för vana.

Det kommer handla om mycket annat ocksĂ„: “Italienskt vardagsliv, hur det Ă€r att leva med sin famill mitt i Rom, om Sverige.”
Varför dĂ„? Majistern har ‘bott’ i Rom i tvĂ„ veckor nu och det enda han har gjort Ă€r att glo pĂ„ Bollen och glida runt pĂ„ dyrbara restauranger dĂ€r plastkortet frĂ„n tidningen betalar notan med en TV4-snubbe som heter Hussfelt eller nĂ„got annat lika korkat och som bĂ€r sina nyinköpta vĂ€skor av lĂ€der som hölster [sic] runt höfterna.
Vita quotidiana?

Vem vill veta hur Majisterns ‘famill’ förströr sig medan Majistern hĂ€nger pĂ„ krogen och framför teven och glider runt i Rom med husse Hussfelt och kollar Bollen Bollen Bollen?
Och vadÄ Sverige: en pissflÀck pÄ Majisterns golv?

Sportexpressen.se stavar för övrigt lika bedrövligt som Majistern och jag förstÄr ju nu att om man inte gör det fÄr man inte skriva i Expressen.