this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Très chic, Patrick

Det var som jag trodde, fast jag hoppades i det längsta att jag hade fel. Birro är en kringvandrande endemisk smitthärd: en dödlig bakterie på en råttloppa. Han har infekterat hela Expressens kompani av krönikörer. Där finns snart bara Annette Kullenberg kvar som vet hur ord och bokstäver hänger ihop på svenska. Resten flämtar efter luft medan de klafsar kring i grammatikens gungfly. De borde be om ursäkt för att de finns, eller åtminstone för att de skriver så illa.
Senast ut är Patrick Ekwall från TV4:s sportredaktion. I dag frotterar han sig med Lill-Babs och några körsbär i Båstad. Ekwall känner inte Lill-Babs. Men han gör det i alla fall, för Ekwall förekommer i rutan. Därför är Ekwall en Kändis i hela Sverige. Ekwall känner Claes Elfsberg och Hasse Aro och Robert Wells och någon som heter Tore och inte kan spela fotboll och flera andra som också är med i teve. Anna Book och ICA-Ulf och någon väderflicka från förr. Eller också inte. För Ekwall kvittar det lika: han är bara sååå lycklig över att vara en Kändis.
Nu har han f√•tt ber√§tta det i Expressen ocks√•, om inte alla hade fattat det f√∂rut. Men det finns knappt en bokstav i den n√§rmast ofattbart larviga kr√∂nikan som hamnar r√§tt. Stavfel och syftningsfel blandas med en ordf√∂ljd som p√• sina st√§llen inte bara √§r bakv√§nd utan rent av upp och ner. N√§r h√§ftigaste K√§ndisen har h√•llit med Lill-Babs om att det √§r varmt ute [sic] vill han flyta √§nnu lite mer ovanp√•. D√§rf√∂r rundar Ekwall av med n√•gonting om ‚Äúde falska leendenas paradis‚ÄĚ. Ska han s√§ga? Tr√®s chic, Patrick.

Skulle du köpa en begagnad bil
av den här mannen?