this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Självupptaget

“När jag intervjuade en av Sveriges största manliga artister, lutade han sig över bordet och frågade om det var lättare för mig att göra intervjuer för att jag var “snygg tjej”. Haha, TROR han på fullaste allvar att jag skriver med brösten?!”

En av våra ‘största manliga’ menade nog inte så som Malin tror. Jag tror att han undrade om det var lättare för henne att FÅ GÖRA intervjuer för att hon etc.

Jag tror i alla fall inte att Malin skriver med tuttarna och jag törs nästan lova att inte en av våra största och någon annan tror det heller.
Malin skriver inte med rattmuffen heller, men om hon hade gjort det hade hon kunnat uppträda på Kiviks marknad tillsammans med skäggiga damen och en kalv med tre huvuden.

Jag kanske blandar ihop henne med någon annan viktigpetter på Bladet, men jag har för mig att Malin skrev om fotboll i landsorten en gång. Det kunde förklara ett och annat.

Så himla snygg är Malin inte, även om hon tycker det själv! Det har hänt att jag har fått intervjua människor också, och jag är inte ens tjej och ingen skulle kalla mig snygg.

Jag har hästsvans, förresten. Men det var inte jag som välte Majistern över ända på Hornsbruksgatan i morse och inte skriver jag med svansen heller!

juliette