this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

SjÀlvupptaget

“NĂ€r jag intervjuade en av Sveriges största manliga artister, lutade han sig över bordet och frĂ„gade om det var lĂ€ttare för mig att göra intervjuer för att jag var “snygg tjej”. Haha, TROR han pĂ„ fullaste allvar att jag skriver med brösten?!”

En av vĂ„ra ‘största manliga’ menade nog inte sĂ„ som Malin tror. Jag tror att han undrade om det var lĂ€ttare för henne att FÅ GÖRA intervjuer för att hon etc.

Jag tror i alla fall inte att Malin skriver med tuttarna och jag törs nÀstan lova att inte en av vÄra största och nÄgon annan tror det heller.
Malin skriver inte med rattmuffen heller, men om hon hade gjort det hade hon kunnat upptrÀda pÄ Kiviks marknad tillsammans med skÀggiga damen och en kalv med tre huvuden.

Jag kanske blandar ihop henne med nÄgon annan viktigpetter pÄ Bladet, men jag har för mig att Malin skrev om fotboll i landsorten en gÄng. Det kunde förklara ett och annat.

SÄ himla snygg Àr Malin inte, Àven om hon tycker det sjÀlv! Det har hÀnt att jag har fÄtt intervjua mÀnniskor ocksÄ, och jag Àr inte ens tjej och ingen skulle kalla mig snygg.

Jag har hÀstsvans, förresten. Men det var inte jag som vÀlte Majistern över Ànda pÄ Hornsbruksgatan i morse och inte skriver jag med svansen heller!

juliette