this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Out of kindness, I suppose

Steffo sexÄring Àr programledare i TV4:s skeppsvrak Nyhetsmorgon pÄ torsdagar och fredagar. Det dÀr med fredagar Àr viktigt: det Àr dÄ farbror Fritte anlÀnder till studion med sin vÀlfyllda vinkorg och Steffo suput mÄste sÄ klart prova alla sorter och buteljer.

I Aftonbladet TV sitter han och super igen, tillsammans med Amelia och en pladdrande tjockis som jag tror heter Hannah och en tjej till som jag inte vet vem det Àr. Amanda eller nÄgot.
Amelias bordsskick lÀmnar mycket i övrigt att önska: hon borde gÄ en kurs i hur man Àter och att man inte tuggar med munnen öppen. Typiskt obildat.
Alla pratar i munnen pÄ varandra och det Àr omöjligt att höra vad nÄgon sÀger. Rött och vitt och Staropramen. Klunk kluck kluck!

Dricker middag ihop

Mitt i tantpladdret och vinsörplandet öppnar sexĂ„ringen munnen ocksĂ„. “Nu sĂ„ hĂ€r efterĂ„t mĂ„ste jag sĂ€ga att jag borde inte ha stĂ€llt upp pĂ„ alla de dĂ€r hygglighetsknullen.”
Oj voj, kvittrar damerna förskrÀckt. SkÄl för det, sÀger Steffo. Klirr klirr!
Mannen frÄn Samarien och TV4 lÄg med tjejer för att vara snÀll. Oj oj voj voj! SÀger jag.

“Fast jag har slutat upp med att vara otrogen nu”, lugnar Steffo de slarviga middagsĂ€tarna. “Det var jag alltid förut.” Var det ocksĂ„ av hygglighet?
O ja! hojtar Amelia. Göka mera!! – Vad Ă€r det hĂ€r för program? En förövning till nĂ€sta veckas Nyhetsmorgon? Det verkar inte bĂ€ttre.
“Förresten Ă€r jag doktor i njutning”, sĂ€ger sexĂ„ring plötsligt. Ă…Ă„Ă„Ă„! E’ru??? Stönar damerna runt middgasbordet. “Ja, det Ă€r jag som har uppfunnit njutningen. Den fanns inte förut.”

Vet ocksÄ hur man njuter

“Jag har blivit en sĂ€mre chef med Ă„ren”, sĂ€ger sexĂ„ring ocksĂ„. “Jag har inget tĂ„lamod lĂ€ngre. Jag Ă€r kort och oförskĂ€md och bryr mig inte om mĂ€nniskor lĂ€ngre.”
Jo, tack. Det har vi mÀrkt. Och vad Àr Steffo chef för? Sin pipa och sin halmhatt? Fritte och hans förrÄd av flaskor?

Rött kort och livstids avstÀngning with no parole!

Uppfinnare