this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Det finns första klass också

Och så har TV4:s sportreporter Patrick Ekwall flugit business class från Kapstaden till Amsterdam. Det gör Patricks “tv-kollegor från England alltid som en förmån efter 30–40 dagar arbetsdagar i rad”.
Jo, det står precis så i hans krönika som finns att läsa i Expressen i dag. Där skriver snart alla som Birro. Utom Annette Kullenberg: snart den enda kvar som kan.
Stackars Patrick måste gneta ihop en massa olika bonuspoäng först för att få resa flott utan att betala 30 000 kronor extra. Men nu sitter fanskapet äntligen där i sin lyxfåtölj 10 000 meter upp. Och gnäller. I alla fall.
Det har hänt att jag har jobbat många fler dagar i sträck än Patrick. Men jag har aldrig flugit business class av det skälet i alla fall. Några bonuspoäng såg jag aldrig röken av heller. Dem tog min arbetsgivare hand om. Än sen? Jag flög lika bra i den simpla avdelningen. Längst bak och närmast mittgången. Där fick man alltid en ny gin och tonic utan att behöva vänta en halvtimme först.
Patrick tycker att hans fasansfulla upplevelser ovan molnen är stekheta news och därför genast måste meddelas Expressens läsare. Och Patricks chefer. Så att träskallarna hemma fattar hur det går till ute i den stora världen och vad som gäller nästa gång stjärnreporter Patrick ska ut och åka runt halva klotet. De där dönickarna som aldrig har varit med.
Men vet inte Patrick att det finns första klass också?

Vill aldrig flyga apklass mer