this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Dirt Road Blues

Det Ă€r stort. Journalistik nĂ€r den Ă€r som finast. VĂ€rldsklass, rent av. NĂ€r Aftonblaskan avslöjar ‘sanningen bakom Birro-brĂ„ket’ lĂ„ter de bara den ena Birron bre ut sig i tidningen. Om hur synd ja vad trodde du det Ă€r om honom som har blivit ‘sviken av sitt eget blod’ bara för att han tror pĂ„ Gud och lallar i televisionens barnbrogram typ PlĂ„ster pĂ„ sĂ„ret dĂ€r han tror att VĂ€stmanland grĂ€nsar till VĂ€nern och svarar fel pĂ„ alla andra frĂ„gor med utom en som handlar om hur mĂ„nga fotbollsspelare som heter Glenn i IFK Göteborg.
Jag skulle ha svarat: Allihop. Och det gör alla andra som bor i Göteborg ocksÄ utom de som heter Sonny och Sanny och Ronny. Det Àr lag pÄ det dÀr.

Den stÀndigt och av alla mobbade Majisterns egen megafon BludderBladet har hittills passande nog avböjt att kommentera det rasande brÄket tvÄ vindögda bröder emellan.
Och kom inte sen och snacka om att kristna inte Àr förföljda hÀr i landet. TÀnk sjÀlv: sitt eget blod! Hugg och slag och stenar som bara Gudshatande vÀnsterfolk i sin perverterade och inbillade medmÀnsklighet och tolerans kan kasta dem efter en oliktÀnkande: rena rama fasansfulla bygatan, ju!

dirtroad