this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Det hade jag ocksÄ blivit

Hyllade? Ingen annan Àn den nÀrmast sjukligt sjÀlvförhÀrligande författaren skulle uttrycka sig sÄ om en till sitt hela innehÄll rÀtt rutten recension.
I lokalbladet dĂ€r hemma, dessutom. Med samma Ă€gare till tidningen dĂ€r författaren sjĂ€lv bĂ„de bloggar och förvĂ€ntas skriva artiklar som nybliven ‘medarbetare pĂ„ kulturredaktionen’? Alltihop Ă€r löjligt: sĂ„dana vĂ€nskapskorrumperade recensioner borde inte fĂ„ skrivas. NĂ„gonstans.
Eller vÄgade recensenten inte annat? Var det den Àngsliga redaktionen som hade fÄtt kalla fötter? Författaren blir sÄ in i helvete förbannad om nÄgon skrapar det minsta pÄ hans tunna fernissa. DÄ krackelerar han direkt och kan det hÀnda att hela det lilla lokalsamhÀllet exploderar och spolas bort av strömmen genom stan. Det har redan intrÀffat nÄgra gÄnger bara i Är och jag gissar att mÀnniskor i allmÀnhet Àr trötta pÄ författarens förfÀrliga fasoner nu. Som en bortskÀmd treÄring i sparkbyxor och trotsÄldern.
Det hade jag ocksĂ„ blivit, under samma omstĂ€ndigheter: ‘hyllad’. Om jag sĂ„ bara imiterade djurlivet pĂ„ en bondgĂ„rd frĂ„n estraden i staden dĂ€r jag bor.

NĂ€r kommer publiken?