this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Säg mig vem du umgås med

Jag vill stå för en klassisk Bibeltrogen kristenhet utan att exkludera människor som tror på ett annat sätt.

Men Gud är en tyrannisk arbetsgivare och potentat: han mullrar och dömer varje förtappad hedning utan misskund fast han borde förlåta även en Varulv för det är Hans yrke och ärkebiskop Äntje är inte kristen och följaktligen en hedning och har i grunden avsagt sig sina kristna värderingar det vill säga Majisterns kristna värderingar och Svenska kyrkan är kliniskt befriad från allt kristet och Majistern kräks på alla rättänkande människor som värnar om hbt-personer och fan ta den jävel som inte tycker som han och jag försäkrar att jag hade också bytt kläder om jag hade varit i Äntjes mässkrud.

antje

Det kan möjligen vara av intresse för Svenska kyrkans medlemmar vad dess främste företrädare har för uppfattning i sådana frågor som är av särskild angelägenhet för församlingen. Vad en nersupen lallare och lögnhals från en sunkig förort i en stad med lika monstruösa mindervärdighetskomplex som han själv som varken kan stava eller formulera en enda grammatikalisk korrekt mening tycker och tänker i sådan frågor bryr sig självklart ingen om!

Det är så klart ingenting som angår en förtappad Varulv men han kan inte låta bli att undra varför Äntje sänker sig till slammet under kölen och förnedrar sig själv och kyrkan genom att synas i sällskap med med en simpel svindlare och sol-och-vårare och därmed i någon mån legitimera hans alltmer vidlyftiga och oblyga bedrägeri.
Har Äntje kyrkomötets mandat att genom ett sådant skamlöst publikfrieri släpa miljoner människors religiösa tro i smutsen?

enduro