this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Med luft under vingarna

Och Örnungarna bara flyger! 2–0 mot Olympique Lyonnais senast. Nio matcher i rad nu och ingen förlust. Och Association Sportive de Monaco Football Club pĂ„ tredje plats. Helt okej och precis som det ska vara!

aiglons1

aiglons2

Och i morgon Ă€r det DC mot Philly: Redskins möter the Eagles pĂ„ FedEx Field i Landover MD. Förra Ă„ret var NFC East ett skĂ€mt och ett dĂ„ligt sĂ„dant. Redskins kravlade sig med knapp nöd till slutspel med 9–7 i matcher. I Ă„r Ă€r NFC East bĂ€sta divisionen i hela NFL. Alla lag har vunnit Ă„tminstone tvĂ„ matcher och Redskins 3–2, Eagles 3–1 och Cowboys 4–1 har tio vunna och fyra förlorade tillsammans. Nattens match Ă€r den första ’finalen’ i NFC East och vinnaren hamnar först eller delar förstaplatsen om Cowboys förlorar mot Green Bay Packers.
Redskins startar utan linebacker Su’a Cravens och tight end Jordan Reed. Reed Ă€r den som saknas mest: han gjorde tvĂ„ touchdowns nĂ€r Redskins knep den sista slutspelsplatsen i Philadelphia i december förra Ă„ret och ordnade tvĂ„ till mot Cleveland Browns för tvĂ„ veckor sedan. Redskins största chans till vinst ligger i att stressa Eagles rookie quarterback Carson Wentz till enkla misstag. Men det blir inte lĂ€tt. Wentz Ă€r inte vilken nybörjare som helst: han har hittat rĂ€tt med fler Ă€n 67 procent av sina passningar till sju touchdowns i Ă„r och har bara orsakat en interception. Och sĂ„ mĂ„ste Redskins spela ett försvarsspel som de gjorde mot Ravens förra veckan. Annars hjĂ€lper det inte mycket vad de gör.
För övrigt vÀntar vi Ànnu pÄ att captain Cousins ska hitta speedkulan receiver DeSean Jackson pÄ sprÄng lÄngt nere pÄ motstÄndarnas planhalva.

jackson1jackson2

New England Patriots med den okuvlige Touchdown Tom Brady och Pittsburh Steelers och Oakland Raiders och Dever Broncos toppar AFL med fyra vunna, medan Dallas Cowboys och Atlanta Falcons har gÄtt bÀst i NFC sÄ hÀr lÄngt. Bara Minnesota Vikings i NFC North har vunnit alla sina fem matcher och spelar inte i natt.