this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Ingen annanstans

Nu ska det ‚Äėfajtas‚Äô i TV4:s Nyhetsmorgon. S√§ger pucko programledare Saft. Om vart man reser b√§st om man vill komma bort ett tag fr√•n Sverige. Vad√•: fajtas? Saft fattar som vanligt ingenting. Detta √§r ingenting man ‚Äėfajtas‚Äô om: den som reser bort f√∂r att √•ka skidor k√∂per inte biljett till Thailand eller Teneriffa. Och du kommer aldrig att s√• h√§r √•rs hitta den turist som hatar sn√∂ i Alperna eller Aspen Co.
Vill man shoppa lite roligare och annorlunda än hemma tar man inte en weekendresa till en liten by i England med bed & breakfast som enda turistattraktion: då är det London och Milano och NYC som gäller.
Skicka Saft till Jukkasjärvi och Jäkkvik. Så kan han sportdyka och shoppa där bäst han gitter sedan. Själv åker jag till Nice och ingen annanstans, för jag vill tala franska och äta gott och dricka massor av vin rosé i la Vieille Ville.
Därifrån kan jag lätt ta mig med taxi till Antibes också och till Saint-Paul-de-Vence och Tourette-sur-Loup en bit upp i bergen. Man behöver egentligen inte vara någon annanstans i världen.
Alltihop inom ett avstånd av mindre än tre mil och knappt 40 minuter. Där skulle jag kunna leva ett helt liv.

Var så god och sitt i Nice