this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

With five seconds left to go

PĂ„ the Thanksgiving showdown för nĂ€stan exakt ett Ă„r sedan passade Robert Griffin III för 311 yards och fyra touchdowns nĂ€r han ensam avgjorde för Washington Redskins mot Dallas Cowboys 38−31 och dan före nyĂ„rsdagen kutade running back Alfred Morris 200 yards till tre touchdowns mot samma Dallas 28−18 i gruppspelets sista vinna-eller-försvinna-match förra sĂ€songen.

I natt var det meningen att RG3 och Morris skulle upprepa succén frÄn förra Äret. Men det blev i stÀllet rakt tvÀrtom: 246 yards och en interception av Griffin och 81 yards för en touchdown av Morris medan wide reciever Pierre Garcon bara tog emot sex passningar för 81 yards. Det rÀcker inte mot tuffa grabbar som Tony Romo et consortes.

alfredmorris

Innan sÀsongen började upptrÀdde the Redskins som utmanare till Super Bowl i februari. Nu har de en vinst och fyra förluster: om de inte vinner mot Chicago Bears pÄ söndag och Denver Broncos veckan dÀrpÄ Àr det frÄga om sÀsongen inte Àr över för Washington innan den ens har hunnit halvvÀgs.
Det kan hĂ€nda att det rĂ€cker med en förlust mot the Bears pĂ„ FedEx Field: vad the Redskins ska göra för att rĂ„ pĂ„ the Broncos som tillsammans med Kansas City Chiefs Ă€r de enda som sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt Ă€r obesegrade och tvĂ„lade till Jackson Jaguars med 35−19 medan the Chiefs vann i Oakland med 24−7.

Peyton Manning of the Broncos hade 769 passing yards och nio passing touchdowns bara pÄ de tvÄ första matcherna i Är. Nu Àr han uppe i 2 179 passing yards pÄ sex matcher och 22 passing touchdowns och bara tvÄ interceptions. De ska bli spÀnnande att se om Manning satsar pÄ att slÄ NFL-rekordet för single-season passing yards OCH passing touchdowns den hÀr sÀsongen.
Drew Brees of New Orleans Saints passade för 5 476 yards 2011 och Tom Brady passade till 50 touchdowns Är 2007 och Manning 49 för Indianapolis Colts 2004. Manning har passat över 4 000 yards tolv gÄnger under sin karriÀr och det finns det ingen annan som har gjort.
Manning Ă€r 37 Ă„r och har spelat för Indianapolis 1998−2011 och för Denver sedan 2012. Han vann Super Bowl XLI 2006. NĂ€r Manning slutar 2016 Ă€r han 40 Ă„r. Han har fyra Ă„r till pĂ„ sig att vinna lika mĂ„nga Super Bowls.
Enligt Spotrac.com tjÀnar Manning USD 17,5 miljoner om Äret i Är och nÀsta Är och USD 21,5 miljoner för vardera 2015 och 2016.

broncos

Denver och Kansas City toppar sÄ klart ligan med New Orleans Saints och Seattle Seahawks och New England Patriots omedelbart efter med fem segrar och en förlust vardera. The Saints första förlust kom för övrigt mot New England just i gÄr sedan Tom Brady kastat en avgörande 17-yard touchdown pass till rookie reciever Kenbrill Thompkins med bara fem sekunder kvar. Det var en av Bradys sÀmsta matcher pÄ mÄnga Är. Men fem sekunder Àr fem sekunder och ingen opera Àr slut förrÀn den feta damen har sjungit. SÄ ser fotboll ut nÀr den Àr som bÀst!
Innan dess hade Saints quarterback Drew Brees passat till en 34-yard touchdown pĂ„ ett third-and-20 play med 3:29 kvar och ledning New Orleans 24−23 och ett 39-yard field goal med 2:24 kvar. Det var dĂ„ Tom Brady show började: 30−27 till Patriots.

brady

Hittills Àr bara tre lag sÀmre Àn Redskins i AFC och NFC: NY Giants och Jaguarerna frÄn Jackson och Tampa Bay Buccaneers som inte har vunnit nÄgon match i Är. Det Àr rent dödligt deprimerande lÀsning.