this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Tonight is the night

HjĂ€lp! I natt Ă€r det Dallas Cowboys pĂ„ AT&T Stadium i Arlington TX som gĂ€ller. NĂ€sta vecka Ă€r det dags för Chicago Bears som slog NY Giants med 27−21 i gĂ„r.
Och sÄ Ànnu vÀrre: Denver Broncos den 27 oktober. Tillsammans med New Orleans Saints och Kansas City Chiefs Àr Denver hittills det enda laget som Àr obesegrat i hela NFL.

New Orleans brukar inte hÄlla hela vÀgen och det dÀr med Kansas City förstÄr jag inte: det kan hÀnda att det Àr sÀsongens överraskning sÄ hÀr lÄngt.

Men nu handlar det alltsĂ„ om the Redskins som var spellediga i söndags. Sista söndagen i spetember tog Washington sin första seger för i Ă„r med 24−14 mot Oakland Raiders efter att ha börjat sĂ€songen sĂ„ knackigt som det nĂ€stan bara gĂ„r med tre raka förluster.

SÄ dÀr har Washington för vana att inleda sÀsongerna. DessvÀrre brukar de avsluta pÄ samma sÀtt. Utom förra sÀsongen: dÄ blev det sju raka vinster pÄ slutet och seger i NFC East.
Det var Robert Griffin III:s debutsÀsong i NFL. Kanonsuccé direkt innan han tacklades sönder och samman mot Baltimore Ravens som klarade sig all the way to the Super Bowl och snodde sig Ät alltihop.

griffin1

Om RG3 kan komma upp i samma fantastiska form som förra Äret gÄr inget försvar sÀkert och kanske kan han finta bort the Broncos femton Är Àldre quarterback Peyton Manning ocksÄ.

Jag rĂ€knar med vinst mot Dallas i natt trots att de höll Ă€nda till 48−51 mot Denver förra söndagen och Tony Romo passade för klubbrekordet 506 yards och fem touchdowns.
99 poÀng tillsammans Àr det fjÀrde bÀsta resutatet i NFL:s historia. Romo har aldrig spelat bÀttre men oturligt nog orsakade en interception med mindre Àn tvÄ minuter kvar att Dallas förlorade pÄ ett field goal i matchens absolut sista sekund. Det var Romos enda misstag i matchen men det förstörde hela hans dag. SÄ kan det gÄ och jag hade önskat Romo ett bÀttre öde.

cowboys

Förra Thanksgiving passade Griffin för 311 yards och fyra touchdowns och slog Dallas alldeles ensam nĂ€r the Redskskins vann med 38−31 i Arlington och sen flög vidare mot slutspelet av bara farten. Tonight is the night for RG3 to get back on the track.

griffin2

griffin3