this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Kom igen, Robban

Philip Rivers i San Diego Chargers har passningsstatistiken 184‚ąí249 f√∂r 2 139 yards och 15 touchdowns n√§r halva grundserien √§r avklarad. Han framst√•r d√§rmed som en av de b√§sta quarterbackarna i hela NFL den h√§r s√§songen med 73,9 procent fullbordade passningar och ligans n√§st h√∂gsta ranking 111,1 efter Denvers Peyton Mannings 119,4.

Washingtons Robert Griffin III är inte i närheten och på söndag kommer Rivers och the Chargers till FedEx Field i Landover MD. Matchen handlar om att vinna eller försvinna för the Redskins som bara har vunnit två gånger i år mot San Diegos fyra vinster och tre förluster.

football4

Kansas City Chiefs leder fortfarande som enda lag i NFL med fullpott eller 1.000 win percentage följda av New Orleans Saints, Seattle Seahawks och Denver Broncos med .875.
Jackson Jaguars och Tampa Bay Buccaneers skäms med 0.000 procent var. Minnesota Vikings är nästan lika kassa med .186. Redskins har i alla fall skrapat ihop .286, men det är ju inte heller så mycket att jubla över.
Om Redskins vinner över Chargers och Vikings hyfsar de i ett nafs statistiken till .444. Sen är det bara resten kvar.

Förra året var Griffins första i NFL: då var det knappast någon som hängde med i svängarna. När alla trodde att han skulle passa sprang han och tvärtom. Då var Griffin alltid nån annastans än där motståndarna förväntade sig.
Allting var mycket enklare då, och nu är han inte i form heller. Det där kraschade knäet gör inte saken bättre.

bengals