this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Kansas City blowout

Med bara fem minuter kvar av tredje ledde Kansas City Chiefs med 27−0 över New England Patriots efter tre touchdowns av running back Jamaal Charles. Sen gjorde de två till i fjärde och när Patiots Tom Brady kastade bort bollen till Chiefs safety Husain Abdullah som ohotad kunde springa in en 39-yard inteception return spelade det ingen stor roll: då låg Pats redan under med 7−34.

chiefs1

Brady är en av de mest framgångsrika quarterbackarna i NFL någonsin: ingen har vunnit fler matcher i rad 21 än han. 2007 passade han för 4 806 yards och blev samma år den förste att passa till 50 touchdowns under en säsong. Brady har vunnit tre Super Bowls och fått alla andra utmärkelser som finns i NFL.
Men i natt måste Brady ha haft ett av sina sämsta framträdanden med bara 14 lyckade passningar på 23 försök och 159 yards och två inteceptions mot Chiefs Alex Smiths 20/26 och 248 yards och ingen interception.
Brady kastade en 44 yards touchdown till wide reciever Brandon LaFell för 7−27 sent i tredje och när matchen redan var förlorad fick ha stiga av och ersattes av rookie quarterback Jimmy Garoppolo som gjorde en touchdown pass till 14−41. Det var inte förrän då Patriots dittills osynliga offensiv fick lite fart på fötterna. Annars hade Patriots överträffat Redskins i att förlora störst i denna veckas omgång.

Brady har inte spelat bra i någon match den här säsongen. Är det början till slutet på hans närmast osannolika framgångar med Patriots vi ser nu? Jag tror att Brady blev varnad för osportsligt uppträdande också när han hade kastat sin andra interception för kvällen.

chiefs2

Patriots spelade i öronbedövande motvind också. Chiefs supportrar satte nytt rekord i natt i att heja högst vid ett idrottsevenemang utomhus i USA: 142,2 dB mot Seahawks 137,6 på CenturyLink Field i Seattle WA den 2 december förra året. Det hjälpte då också: 34−7 mot New Orleans Saints.

När börjar Redskins försynta fans bröla som de gör i Seattle och Kansas City?

redskinfan