this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

En viss skillnad och Broad Street Beatdown

Majistern gnäller över att det rapporteras alldeles för mycket om ishockey från Nordamerika i svensk teve och nästan aldrig nåt från italiensk fotboll.
Majistern är en jävla lipsill som bara vill ha sina egna intressen tillgodosedda. Jag kan annars tala om för Majistern vad detta beror på: i Serie A spelar en knapp handfull svenskar och så några i den italenska andradivisionen. Av dessa är det väl för närvarande endast Albin Ekdal i Cagliari Calcio som är något så när ordinarie.

albin

I NHL spelar fler √§n femtio svenskar som alla √§r tongivande i respektive lag. Bara i Detroit finns sex stycken: Jonas Gustavsson, Jonathan Ericsson, Niklas Kronwall, Johan Franz√©n, Mikael Samuelsson och Henrik Zetterberg. I andra lag finns v√§rldsstj√§rnor som Henrik Lundqvist i NY Rangers, Marcus Kr√ľger i Chicago Blackhawks, Henrik och Daniel Sedin i Vancover Canucks, Alexander Steen i St Louis Blues och Nicklas B√§ckstr√∂m i Washington Capitals. Det √§r en sjuhelvetes skillnad.

Capitals utklassade f√∂rresten Sidney Crosbys Philadelphia Flyers med 7‚ąí0 i natt efter hattrick av Joel Ward och tv√• m√•l och en assist av B√§ckstr√∂m men utan ligans j√§mte Crosby kanske b√§ste spelare: Alexandr Ovetjkin.
Nu är det bara för Redskins att kopiera bravaden mot San Diego Chargers i morgon. Hm…

capitals1

capitals2