this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

En route to Houston

Running back Dion Lewis var matchens lirare nĂ€r han gjorde tre touchdowns för Patriots nĂ€r de planenligt avfĂ€rdade Houston Texans med 34–16 pĂ„ Gilette Stadum i Foxboro MA och avancerade till matchen om konferensmĂ€stratiteln i AFC för sjĂ€tte Ă„ret i rad. NĂ€sta söndag möter Patriots vinnaren i matchen Steelers–Chiefs senare i dag.
Samtidigt ledde Matt Ryan sina Falcons till seger över Seahawks med 36–20 i Atlanta GA. NĂ€sta gĂ„ng möter Falcons segraren i matchen Cowboys–Packers i Dallas TX med en giftig Aaron Rodgers som har 22 touchdowns och ingen interception pĂ„ de senaste Ă„tta matcherna för sitt Green Bay.

Även om jag hoppas pĂ„ Chiefs tror jag att Steelers med Big Ben Roethlisberger med Ă„tta raka segrar i spetsen blir för svĂ„ra trots hemmaplan. Sen blir det Touchdown Tom Bradys gĂ€ng som gĂ„r till Super Bowl pĂ„ NRG Stadium i Houston TX. Ryan hade en lysande dag i gĂ„r och kastade 26 av 37 för 338 yards och tre touchdowns. Om han gör om det i matchen om NFC-mĂ€sterskapet mot antingen Cowboys eller Packers nĂ€sta söndag blir det Falcons som gör Patriots sĂ€llskap till Houston den 5 februari.
Sen blir det jag höll pÄ att sÀga som vanligt att Tom Brady vinner sin femte Super Bowl pÄ sju försök. Det har ingen quarterback Ästadkommit före honom.