this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

En route to Houston 2

Det gick som jag hade på känn: Cowboys låg under med 18 poäng mot Packers i mitten av andra men kom igen till 31 lika i en av de mest rafflande slutspelsmatcherna nånsin. Med en halv minut kvar att spela fick Aaron Rodgers 28 av 43 för 356 yards och två touchdowns i väg en passning till tight end Jared Cook långt ute vid sidlinjen och med matchens absolut sista spark avgjorde Mason Crosby till 34–31 för Packers med ett field goal från 51 yards just när tiden gick ut.

Vem behöver springa med bollen hela vägen till end zone när man har en running back vid namn Le’Veon Bell som dansar och springer för 170 yards och receiver Antonio Brown tar emot för 108 och kicker Chris Boswell sätter ett NFL playoff record med sex field goals? Utan en enda touchdown lyckades Steelers hålla undan till 18–16 mot Chiefs på Arrowhead Stadium i Kansas City MI. Såna matcher räknas också.

På NFL Championship Weeend på söndag spelar Packers mot Falcons i Atlanta GA. I oktober förra året nådde Matt Ryan wideout Mohamed Sanu med en touchdown pass från 11 yards med 31 sekunder kvar och 33–32 till Falcons. Svettigt. Senast lagen möttes i slutspel var 2011, då Packers körde över favorittippade Falcons med 48–21 i the divisional round. Sen ångade Packers vidare och vann Super Bowl också av bara farten.
Förra gången Patriots och Steelers möttes var i Pittsburgh i grundseriens sjunde omgång. Då låg Steelers utan Big Ben Rothliesberger under med bara fya poäng i början av fjärde quartern innan Patriots kunde dra ifrån till vinst med 27–16. Den här gången spelas matchen i på Gilette Stadium i Foxboro MA. Där har Steelers inte vunnit på snart tio år.

När mina taffliga Redskins är uträknade sen länge är mitt önsketips att Matt Ryan och Tom Brady möts
i Super Bowl i Houston TX den 5 februari.