this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Colt McCoy’s the man

Jag har sagt det länge: in med Colt McCoy och sätt RG3 i skolbänken för att lära sig spela boll igen. Om han övar sig i att springa och passa resten av säsongen och ända till augusti nästa år kanske RG3 kan komma igen till den storartade form som gav honom priset som the Offensive Rookie of the Year för två år sen. Då passade han för 3 200 yards och sprang för 815 när Redskins vann NFC East för första gången sen 1999.
Griffin startade mot Vikings efter att ha varit borta i sex veckor och passade för hyfsade 251 yards och en touchdown när Redskins förlorade med ett field goal 26−29 i Minnesota den 2 november men kastade också en interception och blev sackad fem gånger. I katastrofen mot Tampa Bay Buccaneers 7−27 i Landover MD två veckor senare sackades han sex gånger och kastade bollen till motståndarna två gånger.
Mot San Francisco 49ers i Santa Clara CA i söndags 13−17 passade Griffin bara rätt jaättedåliga elva gånger av nitton för 106 yards och ingen touchdown och herregud sackad fem gånger igen!

McCoy fick hoppa in i andra mot Tennessee Titans i stället för en skakig Kirk Cousins och hittade wide reciever Pierre Garcon med en touchdown pass redan när han rörde bollen första gången när Redskins vann med 19−17 efter ett avgörande field goal av Kai Forbath med matchens sista spark när ingen tid fanns kvar. Mot Dallas Cowboys ledde McCoy Redskins till seger 20−17 på tilläggstid och efter att ha sprungit en TD själv i början av fjärde.
Sen har Redskins förlorat tre i rad och på söndag är det Indianapolis Colts som gäller. Colts krossade Jacksonville Jaguars med 23−3 i söndags och leder AFC South med sju vunna och fyra förlorade. Jag tror att det är dags för Colt McCoy igen!

coltmccoy