this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

But of course

Före Sveriges match mot Ukraina i Kiev i gÄr stod det en galen person i SVT1 och bara skrek rakt ut i rutan: det var den gÎa gubben Glenn frÄn Göteborg som skulle förklara för tittarna hur det skulle gÄ till pÄ planen om en stund.
Gubben rullade med ögonen och vrÄlade sÄ att den lille kommentatorn FjÀll som stod bredvid mÄste hÄlla i sig i ett bord för att inte blÄsa bort i vinddraget och jag trodde att gubben hade stannat för lÀnge hos ölhÀvarna pÄ Camp Sweden innan.

Och efter matchen lĂ€t det sĂ„ hĂ€r. Jag Ă€lskar sĂ€rskilt sĂ„dana hĂ€r flinthĂ„rda analyser frĂ„n en expert: “Det Ă€r alltid bĂ€ttre att göra det rĂ€tt” [Ă€n att göra fel, mĂ„ste gĂŽa gubben mena: annars blir det ingen mening].

Det Àr svÄrt att inte hÄlla med.

Och i hemmastudion satt det en annan tjacktomte och spÀdde pÄ: en rytande monolog utan Ànde. Visst var Ukraina det bÀttre laget, men de skulle inte ha vunnit i alla fall, för inget av deras bÄda mÄl borde ha gÄtt in utan bollen skulle ha rensats undan av den svenska backlinjen och och jag blir sÄ jÀvla förbannad och blablabla.

Men nu gjorde Ukraina det vill sÀga Andrij Sjevtjenko tvÄ mÄl och Sverige bara ett: det Àr det enda som rÀknas nÀr slutsignalen hörs.

Skicka hem experterna! Eller deportera dem till Camp Sweden i Kiev. Botten opp och nu jÀvlar har vi tre hÀrliga dagar pÄ oss att röja loss och riva stan innan de jÀvla englÀndarna ska fÄ pÄ nöten pÄ fredag!
Heja SchvÀÀÀrje!! Hick Hick Hurra!!!