this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Bad loser x 2

José Mourinho är tränare för den spanska storklubben Real Madrid CF och han är även Majisterns stora idol efter AS Romas lagkapten Francesco Totti och Majistern själv.

Efter Real Madrids f√∂rlust med 0‚Äď2 p√• hemmaplan mot Barcelona i Champions Leaguesemifinalen i g√•r f√∂rst√•r man varf√∂r:
Mourinho skyller förlusten på allt och alla utom sig själv och sina spelare och allra jävligast är Europeiska fotbollförbundet UEFA och domarna som inte vill se Real Madrid vinna utan alltid blåser i Barcelonas favör.
Försvararen Képler Laveran Ferreira aka Pepe blev utvisad efter en solklar stämpling mot Barcelonas Dani Alves fast Mourinho menade på presskonferensen efteråt att Pepe inte hade gjort någonting alls och det hade inte lagkaptenen Ramos heller när han fick gult kort och därför är avstängd i returmatchen i Barcelona på tisdag och sedan åkte Mourinho av banan själv också.

Om Mourinho hade varit tränare för Barcelona och de vinner Champions League i år skulle han skämmas och domarna är köpta av UNICEF [som står som sponsor på Barcelonas tröjor] och jag mår illa av att leva i den här världen och Real Madrid åker till Barcelona med stolthet och Majistern reser också alltid med stolthet och rent av respekt och det är därför han alltid åker i kostym för den som inte bär kostym är inte stolt och varför är alla så elaka mot mig och mina fina fotbollsgrabbar hela tiden varför varför varför???

Men då har Mourinho glömt att berätta att han vann Champions League med FC Internazionale från Milano förra året efter att ha slagit ut just Barcelona i semifinalen och Real Madrid vann den spanska cupfinalen över samma Barcelona så sent som för en vecka sedan.

Mourinho och Majistern: två gnällspikar och lipsillar utan vare sig heder eller moral. Det säger sig självt att världens två sämsta förlorare inte skulle få ägna sig åt fotboll alls och ingen annan idrott heller.
Det borde Murinho skämmas mer över och Majistern skäms över huvud taget aldrig för det har han inte förstånd till, men man kunde önska att hans arbetsgivare begrep lite mer.
Tränare får alltid sparken om det går dåligt för laget, men på Expressen och TV4 är det inte en fråga om hur dum man får vara för att arbeta kvar utan hur dum man m å s t e vara.

En viss Pepe #3 i farten mot Barcelona