this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

TrÀskalle

Det Ă€r tur att Majistrar finns. I alla fall för den italienska fotbollen. VĂ„r egen trĂ€skalle har redan börjat skissa pĂ„ “tio nya budord” för Serie A.
Det Àr han just den rÀtte att göra. Majistern som har sparkat sÄ mycket och sÄ framgÄngsrikt sjÀlv. Om ocksÄ bara i fantasin: professionell fotbollsspelare i flera europeiska storklubbar och allra mest i AS Roma, dÀr radarkompisen och lojale framspelaren Francesco Totti serverade den nototriske mÄltjuven Majistern mÄnga utsökta mackor att göra Ànnu fler mÄl pÄ. VÀrldsmÀstare och mÄngfaldigt prisbelönt italiensk mÀstare i bÄde fotboll och poesi.
Majistern har rent av stÄtt och trampat en stund bredvid sidolinjen pÄ Stadio Olimpico i Rom bara tio meter frÄn den avgudade numero dieco i Roma och dÄ förstÄr ju Àven en imbecill att det inte Àr vem som helst vi talar om utan nÀstan Gud fader sjÀlv. TÀnk sjÀlv: tio meter!
Men pĂ„ ett oskarpt ‘bildbevis’ efterĂ„t syns inte ett spĂ„r av numero decio och inte mycket av innerplan heller.

Nr 10. PĂ„ riktigt

Är Federazione Italiana Giuoco Calcio informerade och har pĂ„ven vĂ€lsignat utnĂ€mningen av Majistern till ny förbunskapten och trĂ€nare för Nazionale di calcio dell’Italia aka Gli Azzurri?

De medelhavsblÄ fÄr snart ny Majister

För sÄdana hÀr tjusfulla meningsbyggnader blir man ocksÄ mÄngfaldigt prisbelönt: Kolla, sade dem, han stÄr ju dÀr. Han lever!
Och nu handlar det inte om en nyss uppstÄnden friluftsförkunnare frÄn FrÀmre orienten och ljus över en grift som du tror, utan om tidigare punkrockbandet Imperiets frontfigur Joachim ThÄström. Men för Majistern kan det nog kvitta, fast de sÀger att det stÄr i skriften att du ska inga andra gudar &c.

Han var hÀr nyss