this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Så lågt man kan sjunka

Like I just said: Majistern is back. The very same day he promised to quit for good.
Det är en av mina läsare som kallar sig Peter som uppmärksammade mig om saken.

Det börjar illa och slutar i en katastrof.
Jag ska inte redogöra för innnehållet i Majisterns eländiga ‘krönika’, för det orkar jag inte och det gör ingen annan heller.
Språket är som alltid när Majistern försöker skriva inte miserabelt utan mycket värre än så: ett språkligt och grammatikaliskt samt även moraliskt reaktorhaveri.
Det värsta drabbar läsaren alldeles mot slutet. Men det kommer inte många fler än jag att må illa av, för du och alla andra slår igen ÖC i samma ögonblick ni ser bylinen på Majisterns blogg.

I går berättade Majistern snyftande i någon av sina otaliga krönikor hur han bär sig åt hemma varje gång det är Zlatan Zlatan Zlatan och den där förbannade Bollen på gång i rutan. I dag skyller Majistern sin groteska självupptagenhet och sitt katastrofalt koleriska humör på… dem som Majistern säger ‘hatar’ honom.
Det är närmast ärerörigt: en kålmask utan ryggrad som inte ens kan stå inför flickvännen för sitt infantila uppträdande när han är på torrfyllan hemma.

Jag lyssnar gärna på kritik, säger Majistern också någonstans mitt i. Kom för fan inte till mig och säg att jag inte kan ta kritik.
Säger den dåre som… Ja, du kan läsa själv, och sedan kan du googla dig bakåt till själva härdsmältan om du tycker att det är värt det.
Roligare kan det nog bli. Men inte vansinnigare.

Jag har hittat fem hundra språkliga fel i Maijisterns senaste mästerverk. Om du hittar fler får du gärna höra av dig och tala om vilka jag har missat.