this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Responsible? Not me

NĂ€r Majistern tittar pĂ„ Bollen gör han det alltid “pĂ„ ett hotellrum”. Kan han han inte kolla Bollen hemma?
Av nĂ„gon anledning handlar Majisterns bloggar och elĂ€ndiga krönikor sĂ„ gott som alltid om detta halsbrytande Ă€ventyr som det Ă€r att checka in pĂ„ ett hotell och lika ofta om “ballar” och “sex” och “en gylf som Ă€r nerdragen”. Nej, jag har ingen aning. Du kanske vet bĂ€ttre?
Sedan kommer Gud och “petar pĂ„ den hĂ€r matchen med sitt kĂ„tglada finger”. Petar? Och vad Ă€r det för finger Majistern yrar om??
Gud Ă€r en korthaj ocksĂ„. Han har “sparat sitt vackraste kort till sist”. Efter matchen i teve dĂ€r pĂ„ hotellrummet Ă€r Majistern “fuktig pĂ„ helt nya stĂ€llen”.

Pilsk farbror med pekfinger?

I nĂ€sta fotbollsblogg eller -krönika eller vad det Ă€r meningen att förestĂ€lla handlar det om att “att dra ner brallorna och pissa pĂ„ laget och fansen”. Och sĂ„ “strippar Majistern skammen”. Sin egen, för att han inte vet hur man hanterar alkohol bĂ€st. Majistern tycker att det Ă€r viktigt. Inte alkoholen. Utan att strippa.
“En missbrukare Ă€r inte ansvarig för att ha blivit sjuk.” Vem Ă€r dĂ„ ansvarig?
Systembutiken som sÄlde spriten till missbrukaren? Hon som satt i kassan och tog betalt? Om missbrukaren inte knyckte en pava och försvann utan att nÄgon ertappade honom.
Tillverkaren av spriten som missbrukaren inte förstÄr hur man ska sköta för att inte bli just det: missbrukare? De som högg ner sockerrör pÄ en plantage pÄ Jamaica till den rom Majistern skulle missbruka i Göteborg sedan? Vem Àr det som Àr ansvarig?

MissbruksmedhjÀlpare?

Men deppa inte ihop om du Ă€r missbrukare. Majistern â€œĂ€r den förste att visa dig att det finns en vĂ€g ut”. Det enda du behöver Ă€r “ett öppet hjĂ€rta”.
I morgon fÄr du lÀsa i Majisterns krönika om hur han ÄteruppvÀckte döda och gav blinda synen tillbaka.