this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

OtÀckt

NĂ€r Birger var tio och reste i bil med mamma och pappa till Italien fick han och brorsan “pissa i pappmuggar i baksĂ€tet”. Vad Ă€r det för en morsa och farsa? Och hur sĂ„g det ut i baksĂ€tet efterĂ„t?
VM i fotboll spelades det Ă„ret i Spanien. Italien började lite knackigt med tre oavgjorda matcher och tog sig med knapp styrfart vidare till slutspel för att sedan vinna finalen mot VĂ€sttyskland med 3–1.
Paolo Rossi hade gjort tre mÄl i semifinalen mot Frankrike och gjorde Àven det första mÄlet i finalen, men han skulle egentligen inte ha varit med alls. Rossi hade blivit fÀlld för mutbrott och var avstÀngd till efter VM. Men det italienska förbundet hade inte rÄd att vara utan landets just dÄ bÀste fotbollsspelare och förkortade dÀrför Rossis straff.
SÄ gör man i Italien, dÀr mÀnniskorna Àr de hederligaste pÄ jorden och fotbollen bara ser skitig ut men inte Àr det. Det Àr bara i lilliputtlÀnder som Sverige det stjÀls och fuskas och dribblas med kvitton och falska flygbiljetter. SÄ sÀger i alla fall Birger.
Nu ska Birger lĂ„sa in sig pĂ„ sin kammare i tvĂ„ dygn och glo pĂ„ 100 DVD-filmer med allt frĂ„n VM i Spanien 1982. Och “kĂ€rlekssova” i sin romatröja. Undrar om Birger pissar i pappmugg dĂ„ ocksĂ„. Urrrkk!

Hur hederlig som helst?