this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

OrÀttvist

“Inter stĂ„r dĂ€r alla falller. Pang. Pang. Pang. Pang. Hoppas Milan ser och lĂ€r.”
FC Internazionale Milano besegrade engelska ligalaget Tottenham Hotspur FC med 4–3 i gĂ„r. Det Ă€r dĂ€rför expertexperten författaren tar till orda.
Men för bara nÄgon mÄnad sedan sa han att AC Milan skulle vinna alla fotbollsligor och dito mÀsterskap &c. som finns pÄ klotet. SÄ dÀr bara: som en promenad i parken. För att Jesus hade anlÀnt till Milano frÄn Barcelona. Medan Inter skulle försvinna som Alice en gÄng i ett hÄl i marken och inte höras av pÄ lÀnge efter lagets exempellösa framgÄngar förra sÀsongen med en historisk trippel: vinnare av Serie A och Coppa Italia och Champions League.
I författarens mycket inkrökta vÀrld stavas Jesus Zlatan. Han Àr svensk och kommer ursprungligen frÄn ett invandrartÀtt getto i Malmö med mycket vÄld och gÀngkriminalitet. Det gör författaren ocksÄ men i Göteborg. Det Àr vÀl dÀrför.
Milan gör ingen mÀnniska glad i dag och FrÀlsaren frÄn RosengÄrd gÄr mest omkring pÄ planen och ser ut som om han tycker att det Àr för jÀvligt att han ska behöva sparka boll ocksÄ nÀr han har sÄ dÄligt betalt. Livet Àr orÀttvist, och mÄnga har det Ànnu vÀrre.
En mer vÀrdelös expert Àn experten författaren har jag nog aldrig sett.

Vet hur man gör