this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Degenererad, möjligen?

Majistern har fÄtt nog. Inte av dig, sÀger Majistern storsint. Och inte av mig heller. Majistern har fÄtt nog av Sverige: ett iskallt litet land som förenar sig i en sorts flottig brutalitet. DÀr bor bara dergraderade [sic] hyenor.
DÀrför flyttar Majistern till Rom. DÀr kommer han nÀrmare livet, Gud och Bollen.
I Sverige blir Majistern förbannad, inÄtvÀnd, sorgsen. Han vill inte vara sÄdan. Det Àr inte Majistern, sÀger hela vÀrldens alltid sprittande sprattlande och sprudlande spelevink.
Majistern vill vara glad, social och tillmötesgÄende. Det kan man bara vara i Italien.

Detta meddelas samtidigt i Expressen, Östgöta-Correspondenten och Dalarnas Tidningar samt sĂ€kert pĂ„ flera andra stĂ€llen ocksĂ„ dit jag inte hittar.

En kissflÀck pÄ golvet

ÄndĂ„ Ă€r Majistern inte sĂ„ ensam som han Ă€lskar att framstĂ€lla sig. Robin rebell i Sherwoodskogen och friluftsförkunnaren frĂ„n FrĂ€mre orienten i en och samma person: alltid beredd att slĂ„ de mĂ€ktige pĂ„ kĂ€ften.
Hans allra störste tillbedjare kallar sig Gungar och tar i sÄ att man kunde tro att det Àr Majistern sjÀlv som har tryckt pÄ tangenterna.
LÀgg sÀrskilt mÀrke till det extremt överspÀnda tonfallet. Med en sÄdan supporter hade jag hellre bara fiender. Det Àr uppenbart att Gungar ocksÄ behöver professionell hjÀlp.
Eller Àr det nÄgon skojfrisk stÄuppare frÄn Stockholm som har varit framme igen?

Om du behöver nÄgot att skölja ner med efterÄt föreslÄr jag följande lÀnk i stÀllet för en liter linoleumlemonad: http://www.vemihelvete.se/2011/01/birro-heter-stolpskottet.html