this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Medhårs och alltid utan ryggrad

I knew it! Majistern anser också att homosexuella blir evigt förtappade i helvetet i stället för att hamna med honom och Tok-Tompa i Herrens härliga himmel. Bara det att han inte törs säga det rakt ut. Det är därför en Majister utan ryggrad ängsligt lindar in sina ömma omsorger om Tompa och sitt eget förakt för homosexuella i ett bombastiskt pladder om Islamiska statens, som kanske är den grymmaste terrororganisation historien har sett, härjningar i Mellanöstern.
Varför skulle en ‘predikant’ oemotsagd få uttrycka vilka bisarra dårskaper som helst bara för att en annan tokstolle tycker likadant? Jag och jag vågar säga alla jag känner förfasas lika mycket som Majistern över fundamentalistikska jihadisters framfart och blodiga hantverk men det utesluter inte att vi även kan känna obehag av en vansinnig pingstpastors vimmelkantiga människosyn.

Kan Tok-Tompas gräsliga uttalande inrymmas under rubriken hets mot folkgrupp enligt 16 kap 8 § i brottsbalken?

birro1

Vilka “åsiktspoliser” är det som “tystar” Majistern? Han är fri att yttra sig på Fejsbok och Kvitter och Instagram etc och har eget spaltutrymme när han vill i Livets ords Världen idag samt på en sunkig fotbollssajt och i en lokaltidning så långt bort i tok att nästan ingen vet att den finns.
Om någon kallar honom “rasist” kan det bero på att han är det eller att han uttrycker sig på ett sätt som inte går att tolka på något annat sätt. Non c’è fumo senza fuoco.

birro2