this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Klyftig padda

Sanningen √§r n√§stan alltid obehaglig. Och sanningen √§r, att Barkus bandhund ALDRIG har varit den f√∂rste som f√∂rstod och ALDRIG varit f√∂rst med att ‚Äôlyfta fr√•gor‚Äô och velat f√∂rb√§ttra och f√∂r√§ndra f√∂r n√•gon annan √§n sig sj√§lv. Barkus har ALDRIG VARIT F√ĖRST med n√•gonting!
Han kommer ALLTID försiktigt tassande efter alla andra och känner med ett blött finger i luften åt vilket håll vinden blåser och den ’politiskt korrekta’ mobben för tillfället marscherar. Sen är Barkus inte sen att tränga sig längst fram i kön och göra majoritetens åsikt till sin.
Barkus plockar okritiskt upp varje rättshaveristisk missnöjesyttring han i blindo och galopperande fylleri råkar snubbla över och kallar den omedelbart för sin. Barkus har aldrig skaffat sig en egen åsikt om någonting eller tänkt så mycket som en tanke själv. Det är han för lat för och saknar han förstånd till.

barkus1barkus2

När Barkus sa att han slutade supa och blev anonym alkis med betoningen på anonym fanns ingen som var nyktrare än han. När Barkus insåg att frireligiösa männscher är mer lättlurade än andra och han började fiska efter ekonomiska förmåner i deras ankdamm trodde ingen mer på Gud än han. Barkus är världens mesta italienare också om än bara en halv. Utom när han fjäskar och krumbuktar för jungman Janssonsällskapet i Skattlösberg: då finns det ingen som är mer rödblommigt svensk än han.
Barkus hatar b√∂gar och √§r f√∂r samk√∂nade √§ktenskap. Han √§r entusiastisk feminist och avskyr alla kortklippta bitterfittor med solbrillor p√• surdegss√∂dermalm i Stockholm och landets mesta kultursidor f√∂r att de aldrig recenserar hans b√∂cker. Barkus butelj √§r emot fri invandring men tror p√• integration och samarbete √∂ver gr√§nserna. Bara han slipper arbeta ihop med muslimer och varjehanda annat h√§rjat patrask fr√•n l√§nderna i det forna √Ėsteuropa som r√∂ker i l√∂st organiserade klungor.
Barkus älskar Sverige. Utom när han är kränkt, och det är Barkus tre gånger om dan. Minst. Då tar han fram stora hejarhammaren som han alltid har gömd under kavajen för en man bör äga en kostym och liknar landet vid ett avloppsdike på den indiska landsbygden.
Ingen har läst sin Gideonitbibel grundligare än Barkus båtmössa och ingen har tolkat dess grumliga budskap bättre än han och en gång tjolahopp tjolahej var Jesus med bäste polaren Petter i Rom. Förut ville Barkus ha ihjäl alla som älskade för att efteråt i varje falsk tonart sjunga kärnmjölksfamijens och det heliga äktenskapets lov innan han ertappades på bar gärning med bockklöven i håningskrukan och de nerpissade kalsongerna jäms med fotknölarna.

barkus3

Ingen är mer brinnade i anden och mer övertygad katolik än Barkus fast han mest ses frekventera vännernas och vittnenas och livets ords församlingshus. Han har byggt hela sin massmediala karriär på en gemen och simpel lögn. Det är som med allting annat barkbåt lägger sina flottiga fingrar på: han är mest och bäst av allting!
Ingen vet mer om italiensk fotboll än han. Ingen skriver bättre och ingen är mer närvarande farsa än Barkus båtmössa fast han aldrig är hemma utan mest på fylleturné med andra frireligiösa i Vetlanda och Vimmerby, Vaggeryd och Värnamo. Ingen känner och älskar och bär sina gratiskostymer mer världsvant och med större värdighet och varsamhet än Barkus bananfluga. Världens klyftigaste padda. I’m such a clever Toad!

padda